mandag, november 27, 2006

Bilskilt til begjær

Er det virkelig mulig?? EU-motstanderne vil ikke ha nye skilt på bilen fordi de ligner for mye på EU sine skilt. Gud hjelpe meg.

At polakker, latviere, tsjekkere, ungarere og sikkert en haug andre europeere, har kjørt rundt med slike skilt med sitt nasjonalflagg på i en årrekke, affiserer tydeligvis ikke de mest notoriske motstandere av å ta ansvar for en felles fredelig utvikling i Europa.

Alt som ligner på noe som de har i Europa er de i mot. Det er vel like før de krever at vi skal bytte ut A4-arket og ha annen sporvidde på de nye høyhastighetstogene som skal overvåke norske interesser i Barentshavet.

Til dere europere der ut - som skulle komme til å ramle innom denne siden: Entschuldigung, aber sei doch froh dass Norwegen kein mitglied der EU ist - wir werden wahrscheinlich schlimmer zu intergieren als Bayern.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Danke schön. Det verste med disse skiltene er da selvsagt ikke at de ligner på EU-skilt, men at vi blir pressa ut på veiene med et norsk flagg på bilen.

Svorsken sa...

Norsk logikk er fantastisk. Nasjonalistiske EU-motstandere som ønsker å unngå å vise at de er norske - for å bevise at de ikke er EU-tilhengere. Skrev litt om dette:

http://javielsker.blogspot.com/2006/11/du-er-eu-tilhenger-dersom-du-viser-at.html