mandag, februar 02, 2009

Bra svar!

I går våknet vi Høyrefolk opp til nye krav fra sentrum. 2 uker etter at Erna (kanskje noe ufrivillig?) hadde satt seg i regjeringsbil med oppblåste Sponheim og salige Høybråten, var sistnevnte ute igjen.

Denne gangen var det i Søndagsaften, med krav om at staten skal regulere mer, anbud skal ikke brukes så mye og skattelette er fy. Må innrømme at etter de siste eftergivelser var jeg noe skjelven da jeg åpnet dagens avis. Men der begynner partiledelsen å vise klarere takter.
"Det blir mye ord. Høybråten må nok nøye seg med det Høyre han ser i dag," skal Erna ha svart Aftenposten. Bra, sett opp noen staur og fortell dem at vi også har en del saker vi ikke firer på.

Enda klarere er Henrik Asheim: "Hvis Høybråten mener en ny regjering skal føre til økte skatter, økt statlig kontroll og nei til anbud i omsorgssektoren, kan han like gjerne forhandle med Arbeiderpartiet fremfor Høyre. Og en Høyre-regjering som ikke senker skatter og avgifter er like sannsynlig som en SP-regjering som fjerner landbrukssubsidiene."

Hvis dette er starten, kan det bli en bra valgkamp der Høyre fremstår tydeligere enn før.

1 kommentar:

Lars sa...

Tydelighet! (er det et ord?) Det er det Høyre trenger. Drit i V, KrF og FrP, vi må være tydelige på våre saker og få flest mulig stemmer.