mandag, mars 31, 2008

Omsorg for barnefamiliene

I dag rir en av sidene ved Høyre jeg ikke akkurat jubler over: Omsorgen for barnefamiliene.

Idag er det lederen for kvinnenettverket (og sikkert en hel del andre) som vil ha skattefradrag for vaskehjelp, hagehjelp og annet kjøp av støttetjenester i heimen. Det skal visstnok også redusere svart arbeid.

Det er nesten som å høre motstanden mot veiprising og tidsdifferensierte takster i bomringen "..det rammer småbarnsforeldre som må kjøre til jobb etter levering i barnehaven."

Aldrig er Høyres omsorg for småbarnsfamiliene større enn når det gjelder priser i bomringen og behovet for vaskehjelp. Og det skal man ha fra partiet som gjennom ekom-skatten innførte skatt på å kunne jobbe hjemmefra når barna er syke........

3 kommentarer:

Unknown sa...

jeg synes dagens skattesystem er komplekst nok jeg. og argumentet om svart arbeid er i tynneste laget. hadde det ikke vært greiere med lavere inntektsskatt, rett og slett? men det blir kanskje for enkelt?

Kongen på Haugen sa...

Eller hva med flat skatt, rett og slett.....

Kongen på Haugen sa...

Og hermed en innkommen epost fra "Tommy":

"Nei, nu bliver der meget enklere at faa enderne til at mødes paa Cinsen og Grünerløkken, nu naar der bliver taxerelsesfradrag for vores gartnere, guvernanter og værelsespiger. Men, blev der ikke glæmt oppassere for kiæledyr for pludselige konsertbesøg, f ex i Wien eller til den kiøbenhavnske baleth- og opera. Staa paa, Høire!"