lørdag, januar 13, 2007

En kommunist viser ansikt

De siste dagers brudulje i LO viser trolig kommunisten Vallas sanne ansikt, selvom Yssen sikkert ikke er like lett å hanskes med i alle sammenhenger hun heller.

Gårsdagens offentliggjøring av fortrolige notater er ganske sikkert brudd på arbeidsmiljøloven. Som leder i det private næringsliv kan jeg bare si at hadde noen i bedriften jeg arbeider i gått ut med slikt ville jeg anbefalt umiddelbart fratredelse, det går bare ikke an. Samtidig viser Vallas holdning ("..., er det riktig av LO at bildet blir korrigert" sitat dagens Dagblad side 6), at hun setter LO og kollektivet foran individets rett. Arbeidsgivere kan mislike å bli satt i et dårlig lys, men det opphever ikke taushetsplikten. Kun i kommunistdiktaturer opptrer ledere slik.
På side 7 i samme avis bekrefter Raymond Johansen det mange av oss har antatt lenge, at AP ikke skiller på parti og stat, og at Martin Kolberg ser på staten som APs redskap:
"-Martin Kolberg tok kontakt med meg for å spørre om vi kom til å utlyse stillinger eksternt som det ville passe Ingunn Yssen å søke på..." forteller Johansen til Dagbladet. Dette er rødgrønn og sosialistisk røre etter mønster fra DDR.

At Skavlan velger å opptre som mikrofonstativ ved å godta Vallas premisser og ikke invitere de gjestene han har lyst til i sitt show, ja det får stå får hans regning.

Det mest interessante jeg fant i dagens aviser står også på side 7 i Dagbladet: Det refereres til sentrale kilder i AP som hevder Stoltenbergs støtte ligger hos Yssen, og at Stoltenberg ikke lenger er så positiv til Valla. Jeg har lurt på Yssens beveggrunner for å gå ut slik, og bryte ned hele sitt private og profersjonelle nettverk. Kanskje det hele er iscenesatt i samarbeid med modernistene i AP som vil bryte ned museumsvokternes makt ved å rive deres bæresøyle, Valla.
Time will show - og vi andre har et strålende show i mellomtiden.

3 kommentarer:

DronningenIDalen sa...

Om påstandende dine ang Jensemann stemmer lever han farlig. Å legge seg ut med sjefen sin er ikke noe man gjør ustraffet om hun heter Gerd-Liv Valla...

Kongen på Haugen sa...

Det har du rett i - og det kan koste dem valgkampbidrag som gjør at de må leve som andre partier...

Men det var mest en tanke som slo meg - mer enn en bevisst påstand..

whistoslo sa...

Dette bringer tankene hen til den perioden tidligere Kommunistisk Ungdomslag (KUL) leder ved UiO satt i regjering som justisminister. Da de ble konfrontert med sin bokstavelig talt blodrøde fortid (Pol Pot var en trivelig type, etc...) nektet både hun (Valla) og daværende sosialminister Guri Ingebriktsen å ta avstand fra sine ungdomssynder.

Det er snodig at man skal få lov til å sitte i regjering i Norge, uten å ta avstand fra verdens blodigste regime (målt i antall døde pr. år i snitt, der slo Pol Pot til og med Stalin)... Jeg tror ikke at de borgerlige partiene ville godtatt en tidliger NS-sympatisør som minister...