tirsdag, desember 05, 2006

Tatt av vinden

Litt spent, men visste hva jeg gikk til. Siste fly over etter jobb. Kriblet litt, hvordan er han hjemme hos seg selv? Hva sier Herman? Tenk om leiligheten er fylt av furu, nips og country? OK, det siste anså jeg som helt umulig - sånn kunne det ikke stå til.

Møtte meg på flyplassen, var bare deilig å se ham igjen. I bilen satt, eller mer stod Herman. Ikke helt fornøyd med å bli henvist til baksetet, men roet seg ned. Bare nydelig med et kyss før vi kjørte hjem.

Tydelig at Herman ikke var helt komfortabel med ekstra par sko i gangen. Litt mye svinsing, og en helt egen evne til å si fra ved et hvert kyss eller berøring. Men kunne jo ikke la være....

Hjemmebakt brød, espresso, ferske rundstykker, stearinlys, tur i byen, andebryst, mannebryst, konsert og gode venner. Man kan ha det bedre enn de fleste, selvom sommer'n er over, du ikke er i Oslo og de stressa folka er kommet hjem fra Mallorca.

Mange blir så deppa av en våt og guffen regnværsdag! (jasså, sier du det?)
Men det ble ikke jeg! Jeg var tvert i mot i kjempeslag! (da dro vi av sted)
Med bil og mann i handa
Med allvær og sydvest...

Utrolig hvor vakkert det kan være å dra på tur i stiv kuling og regn.... Og når tilogmed Herman kom smygende opp i sofaen, logrende og fornøyd.

Tror jeg vil tilbake dit.

3 kommentarer:

whistoslo sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
whistoslo sa...

Man blir nyskjerrig, stiv kuling og sydvest, dette smaker av Bergen?

Kongen på Haugen sa...

Nope, litt lenger sør....