torsdag, november 20, 2008

YES, WE CANcel

Kongen har vært på rundtur, og endte med det siste møtet i Bergen tidligere idag. Deretter var planen Haugesund med hjemmekontor fredag. Helt ok, og fullt mulig. Kunne tilogmed gått veldig bra og fort, så en hadde rukket middag hjemme etter møtet. Hvis bare ikke.....

SAS hadde valgt å kansellere et fullbooket fly mellom to åpne lufthavner. Angivelig med begrunnelse at "Maskinen kom forsinket inn og den skal til Molde for å komme i rute.....". Så altså, vi som kunne kommet av gårde (etter å ha betalt mer enn en vanlig happy-billett) kanskje bare 20 minutter forsinket - vi blir droppet. Tusen takk.

Men snille som SAS er, setter de opp buss. Og vi får en bra busssjåfør, han får oss ned til Halhjem slik at vi kan nå 19:00-fergen til Sandviksvåg.

I det vi ruller inn på fergekaien viser klokken 18:53, og det lyser et stort skilt "Neste ferje kl 19:00". Men klokken 19:00 skjer det intet, og klokken 19:10 skjer det intet, ei heller 19:20 eller 19:30 eller 19:40. Nær klokken 20:00 seiler fergen inn til kai.

Inspirert av Obama foreslår jeg nytt slagord for norske transportselskaper: "YES, WE CANcel"

Ingen kommentarer: