onsdag, november 28, 2007

Hur dum som helst??

I dagens VG på print kunne vi lese en dobbeltside om hvordan Terra Securities har pleid norske kommuner i en årrekke. De har vært på turer til Champions League, Skottland og Barcelona. Det ble pressisert av et par rådmenn at det "alltid hadde vært faglig program".... ....i møte med CitiBank og andre for å få innsyn i investeringsmuligheter som hedgefond og annet.... Som om det er noen komunal oppgave å skaffe seg grundig innsyn i. Nuvel.

I en annen sammenheng har Terra betalt skreifiske i Lofoten for en tidligere ordfører i Vik i Sogn. Til VG uttaler ordføreren at han bestemt mener Terra betalte, og at fiske var dårlig. Men som han sier "Men den gangen falt det meg ikke inn at dette var noen smøretur. Hvis jeg hadde oppfattet det som en smøretur, hadde jeg aldri reist,"
Neivel, så hvis andre betaler en 3 dagers opplevelsestur for deg, og det er åpenbart at de betaler fordi du er en sentral beslutningstager i forhold til kjøp av tjenester betaleren selger - så er det helt unaturlig å tenke på det som mulig smøring?

Jesus, Maria - hvor dum går det an å bli?

Ingen kommentarer: